Crowdfunding de Distel

crowdfunding De Distel

Wie ben ik?

Ik ben Richard van Merrienboer en ik word de nieuwe eigenaar van Biljartcentrum De Distel. Van jongs af aan heb ik een passie voor biljart en ik heb zelfs in een topteam gespeeld. Ik kom en werk al jaren bij De Distel en daarom ken ik het bedrijf van binnen en van buiten. Bij De Distel was ik een aantal jaren werkzaam als bedrijfsleider. Ik ben ook mede-eigenaar van de biljartwinkel De Distel Biljarts. Daarom twijfelde ik geen moment om De Distel over te nemen, nadat de eigenaar had aangekondigd dat hij ging stoppen.

 

Waarom overname van de Distel?

De Distel is een bekende naam binnen Roosendaal. Het is met zijn 1200 vierkante meter het grootste biljart-, snooker-, pool en dartcentrum van Nederland. De Distel is toegankelijk voor iedereen. Zo kan je bijvoorbeeld eerst biljarten met je vrienden voor het stappen. Maar je kunt ook met je familie en collega’s een potje pool spelen. Achter De Distel zit een grote parkeerplaats. Dit is ideaal voor als je na het biljarten wilt uitgaan in de stad, zonder last te hebben van de parkeerproblemen in Roosendaal.

De Distel Biljarts ga ik volledig overnemen. Ik ben hiervan al mede-eigenaar, maar ik ga mijn compagnon uitkopen. Bij de Distel Biljarts kunnen biljart- en pooltafels, biljartbenodigdheden en overige producten gekocht en verhuurd worden. Het is ook mogelijk om onderhoud te verzorgen na de aankoop. De Distel Biljarts staat er ook om bekend de beste lakenspanner van de omgeving te zijn. Het bedrijf zit nu op een andere locatie, maar graag zou ik na de overname alles onder één dak hebben.

 

Wat gaan we doen met de investering?

Voor overname van De Distel heb ik een crowdfunding opgezet. Je leest hier alles over op www.massafinanciering.nl. Het project staat vanaf maandag 12 maart 2018 online. Ikzelf, mijn familie en de bank dragen al bij om mijn droom waar te maken. Wil jij ook investeren in een goed lopend biljartcentrum, meld je dan aan via MassaFinanciering. Eerst meer weten? Op 20 maart is er een voorlichtingsavond met een presentatie in het Biljartcentrum. 

Doe je mee?

Alle investeerders worden VIP gasten van de Distel en ontvangen een VIP pas- waarmee je 10% korting krijgt op je barrekening. Je krijgt ook nog eens 20% korting op biljartaccessoires.

Vanaf € 1000 ontvangt je een uitnodiging voor een pool- of biljartworkshop van Tim de Ruyter (NK pool) of Adrie Demming (1e divisie speler 3-banden groot).

Alvast dank voor jullie inzet en vertrouwen en tot ziens in De Distel!